Vacature oud-PharmaLead Apothekersassistenten

Speciaal voor oud-collega’s: keer terug naar PharmaLead en verdubbel jouw werkgeluk!
Heb jij in het verleden bij PharmaLead gewerkt, en ben je inmiddels weer toe aan iets nieuws? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je. Wij zijn namelijk weer op zoek naar apothekersassistenten! Door samen naar jouw individuele wensen te kijken en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren met training- en opleidingsmogelijkheden, willen we jouw werkgeluk zo groot mogelijk maken. Zo krijg jij het weer helemaal naar je zin bij ons! 

Jouw werkzaamheden

Dit hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen: als apothekersassistent bij PharmaLead bied jij patiënten de zorg die ze verdienen. In deze functie versterk je verschillende apotheken in jouw regio die om uiteenlopende redenen tijdelijke onderbezetting hebben in het apotheekteam. Dit betekent veel ontwikkeling, je leert verschillende systemen te gebruiken (AIS), krijgt veel waardering en er is veel afwisseling in je werk. Een voordeel: je hebt een minimale inwerktijd nodig. Jij kent onze organisatie en manier van werken immers op je duimpje.

Wie zoeken wij?

  • Apothekersassistenten die in het verleden bij PharmaLead hebben gewerkt
  • Beschikbaarheid van 24, 32, 36 of 40 uur per week
  • Flexibele en communicatief vaardige professionals met een klantgerichte instelling

PharmaLead: het zorgbedrijf dat je ziet

Bij PharmaLead staat het werkgeluk van onze zorgprofessionals voorop. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw individuele wensen en proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Wij geloven namelijk dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Dit jaar heeft PharmaLead het label World-Class Workplace 2022 weer verdiend. Hiermee ontvangen wij de prijs van Effectory al zes jaar op rij! Maar we horen het ook dagelijks van onze collega’s: ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening en waardering.

Aandacht & ontwikkeling

We hechten veel waarde aan jouw wensen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Zo is er drie keer per jaar werkoverleg met collega’s, organiseren we trainingen en krijg je toegang tot onze E-learning module. Wil je naast je werk verder studeren? Dan kan dat!

Afwisseling

Een baan als apothekersassistente bij PharmaLead biedt veel afwisseling, zoals je je misschien nog wel herinnert. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers binnen je eigen regio. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.

Een hecht team

We hebben veel contact met elkaar. Via app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest in de winter en het gezellige tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

Wat zeggen onze apothekersassistenten over ons? 

Alice zegt: “Bij PharmaLead begrijpen ze mij. Niet alleen omdat de werkzaamheden mij uitstekend bevallen of omdat ik mijn specifieke wensen kan aangeven, maar ook omdat het meteen vertrouwd voelt. We communiceren heel positief. Door appgroepjes en teamuitjes voel je je verbonden met elkaar, terwijl je toch ook op jezelf werkt”.

Wat bieden wij jou?

  • Een bekende werkomgeving 
  • Uitstekend, vast maandsalaris (2200€ - 3200€) op basis van je kennis en ervaring;
  • Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
  • Individueel opleidingsbudget; 
  • De vrijheid en flexibiliteit om je eigen uren te bepalen;
  • Je eigen Teammanager die zelf ook apothekersassistent is

Join us!

PharmaLead nodigt je uit om te solliciteren op de vacature Apothekersassistente. We ontvangen graag je cv. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar per app en telefoon: Jonne: 06- 30856250, Carolien:06-48189927 en per email: Werkenbij@pharmalead.nl