PharmaLead HBO Programma

Deeltijd / HBO / Farmakunde, Farmaceutisch Consulent & Zorgmanagement
Inschrijven

HBO-diploma halen terwijl je werkt als apothekersassistente?

Ben jij apothekersassistent(e) en wil je graag een HBO-diploma halen waarbij je werken en leren goed kunt combineren? Wij bieden de mogelijkheid om op onze kosten de deeltijdopleiding tot Farmakundige, Farmaceutisch Consulent of Manager in de Zorg te volgen, gecombineerd met een vaste baan.

Informatie HBO-opleiding Farmakunde

De farmakundige is een schakel tussen de farmaceutische groothandel, (ziekenhuis)apotheek, huisarts, specialist, zorgverzekeraar, patiënten, patiëntenorganisaties en overheid. Hij/zij is hier verantwoordelijk voor onder andere (gezondheids)voorlichting, kwaliteitszorg, management en organisatie. Je kunt als farmakundige goed processen en projecten analyseren en managen. Daarbij staat het belang van de patiënt steeds centraal.

Informatie HBO-opleiding Farmaceutisch Consulent (Capabel)

Als farmaceutisch consulent ben je de schakel tussen apotheker en apothekersassistenten. Je geeft, in samenspraak met de apotheker, zelfstandig invulling aan de farmaceutische patiëntenzorg in de (ziekenhuis) apotheek waar je werkt. Als farmaceutisch consulent kun je werken in openbare-, poliklinische-, ziekenhuis- en dienstapotheken, binnen huisartspraktijken, bij de farmaceutische industrie en als docent van mbo opleidingen (apothekersassistent).

Informatie HBO Zorgmanagement (NCOI)

Afdelingen aansturen, meedenken over personeelsbeleid en over de kwaliteit van de zorg. Het zijn enkele van de taken die een manager in de zorg uitvoert. Het is van belang voor u als manager en voor de organisatie dat deze taken goed uitgevoerd worden. De HBO-opleiding Zorgmanagement biedt u de mogelijkheid om deze vaardigheden te ontwikkelen. U verkrijgt tijdens de opleiding een overzicht van alle managementaspecten waar u als (toekomstig) operationeel manager in de zorg dagelijks mee te maken heeft.

Neem contact op

Carolien Rintel

Senior Recruiter
035 - 543 02 34
Inschrijven

Een eigen lease auto

Omdat je veel op pad bent is het natuurlijk erg handig om eigen vervoer te hebben. Daarom krijg je bij PharmaLead de beschikking over een gloednieuwe leaseauto! Deze mag je ook privé gebruiken.