Pharmalead HBO program

HBO-diploma halen terwijl je werkt als apothekersassistente?

Werken en leren bij Pharmalead en je opleiding wordt betaald door ons.

Ben je apothekersassistente en wil jij graag een HBO-diploma halen waarbij je werken en leren goed kunt combineren? Pharmalead biedt jou deze unieke kans. Wij bieden de mogelijkheid om de deeltijdopleiding tot Farmakundige of Manager in de Zorg te volgen gecombineerd met een vaste baan.

Informatie HBO-opleiding Farmakunde
De farmakundige is een schakel tussen de farmaceutische groothandel, (ziekenhuis)apotheek, huisarts, specialist, zorgverzekeraar, patiënten, patiëntenorganisaties en overheid. Hij/zij is hier verantwoordelijk voor onder andere (gezondheids)voorlichting, kwaliteitszorg, management en organisatie. Je kunt als farmakundige goed processen en projecten analyseren en managen. Daarbij staat het belang van de patiënt steeds centraal.

Informatie HBO Zorgmanagement (NCOI) 
Afdelingen aansturen, meedenken over personeelsbeleid en over de kwaliteit van de zorg. Het zijn enkele van de taken die een manager in de zorg uitvoert. Het is van belang voor u als manager en voor de organisatie dat deze taken goed uitgevoerd worden. De HBO-opleiding Zorgmanagement biedt u de mogelijkheid om deze vaardigheden te ontwikkelen. U verkrijgt tijdens de opleiding een overzicht van alle managementaspecten waar u als (toekomstig) operationeel manager in de zorg dagelijks mee te maken heeft.