Pharmalead ApIOS Programma

Voltijd / max. 4 jaar werkervaring
Neem contact op

Registreren tot Openbaar Apotheker Specialist

Alleen de apothekers die ingeschreven zijn in het specialistenregister mogen zich openbaar apotheker noemen. De inschrijving in het specialistenregister van openbaar apothekers geeft de apotheker het recht de specialistentitel te voeren en zich als openbaar apotheker bekend te maken. Daarvoor moeten zij een opleiding van twee jaar volgen. De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het specialisme openbare farmacie in 2016 officieel erkend.

PharmaLead zoekt apothekers die zich willen registreren als openbaar apotheker specialist. Als apotheker binnen het Pharmalead ApIOS Programma doorloop je op onze kosten de registratiefase tot Openbaar Apotheker Specialist in een opleidingsapotheek van een van onze vaste partners.

Je maakt volledig onderdeel uit van het apothekersteam waarbij je, naast je opleidingsdagen & activiteiten voor registratie, deel kan nemen aan alle opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen PharmaLead. Periodiek kun je, in overleg met de opleidingsapotheek, ook te werk worden gesteld in andere uitdagende opdrachten waardoor je ook een kijkje kunt nemen in andere apotheken.  

Neem contact op

Jonne Graauw

Junior Recruiter
Neem contact op