Professionals

Bij PharmaLead werk je niet in een collectief georganiseerd dienstverband. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van onze apotheekprofessionals en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Een op maat gemaakte overeenkomst dus.

Ontmoet ons team
" Sinds ik bij Pharmalead werk, ben ik als mens in zijn totaliteit gegroeid. Dit omdat je moet leren schakelen en omgaan met regelmatige verandering van andere werkwijze. "
Esther

Een eigen lease auto

Omdat je veel op pad bent is het natuurlijk erg handig om eigen vervoer te hebben. Daarom krijg je bij PharmaLead de beschikking over een gloednieuwe leaseauto! Deze mag je ook privé gebruiken. 

Psychologisch contract

We luisteren aandachtig naar de wensen van onze zorgprofessionals en proberen daar zoveel mogelijk aan te voldoen. Met elke collega gaan we op zoek naar een goede verdeling van factoren uit het Psychologisch Contract en daarbij passende werkzaamheden. Dit is wat we bedoelen met ‘het zorgbedrijf dat je ziet’. In het Psychologish Contract staan de impliciete verwachtingen van onze werknemers centraal en worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Werk-privé balans
  • Beloning & waardering
  • Organisatiebeleid
  • Sociale sfeer
  • Werkinhoud
  • Loopbaanperspectief


 

Teammanagers Apothekersassistenten

Teammanagers

Zorgprofessionals worden bij ons aangestuurd door Teammanagers; collega’s die naast hun rol als manager, precies hetzelfde werk in de apotheek verrichten als de apotheekprofessional. Omdat zij nu eenmaal als geen ander weten wat er speelt op de werkvloer. 

Binnen het team is er veel ruimte voor overleg met collega-professionals, die allemaal uit dezelfde regio komen. Een paar keer per jaar organiseert de Teammanager voor het hele team uitjes en via de App-groep blijft iedereen op de hoogte van alles wat er bij de collega’s speelt. Zo ervaar je als zorgprofessional bij PharmaLead toch de steun van een vast team om je heen.
    
De Teammanagers staan voortdurend in contact met de teamleden. Zij bespreken regelmatig of ze nog voldoende waardering krijgen, of er nog genoeg ontwikkelingsmogelijkheden zijn, of de kwaliteit van de feedbackmomenten naar wens is, of het contact met de leidinggevende als prettig wordt ervaren en of de communicatie goed verloopt. Als er iets niet helemaal naar wens gaat, kijken we meteen waar dit aan ligt en hoe we het op kunnen lossen.