PharmaLead, MediLead en InterLead worden Lead Healthcare

 

PharmaLead wordt Lead Healthcare  MediLead wordt lead healthcare   Interlead wordt Lead Healthcare


Per 21 mei 2022 gaan PharmaLead, MediLead, InterLead en LH Covid Services verder onder de naam van het moederbedrijf: Lead Healthcare. Omdat we als één organisatie sterker zijn, maar vooral omdat we samen de zorg nóg verder helpen.

Langer genieten en meer kunnen bijdragen

Bij Lead Healthcare geloven we dat de vitaliteit van de mens centraal staat in het oplossen van uitdagingen in de maatschappij. Als we gelukkiger, gezonder en ouder kunnen worden, kunnen we niet alleen langer genieten van het leven, maar ook meer bijdragen aan de samenleving. Dat is waar wij voor gaan. 

Dit willen we bereiken door bij te dragen aan vernieuwing in de zorg. Door steeds de beste zorgprofessionals beschikbaar te stellen, slimme technologie te ontwikkelen en preventieve diagnostiek mogelijk te maken. Door continu vooruitstrevend te zijn. 

Ieder mens moet de kans krijgen om gelukkiger, gezonder en langer te leven. Om er alles uit te kunnen halen wat erin zit. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Wachtlijsten groeien, de zorg wordt duurder. En dat legt druk op ons zorgstelsel. 

Ondernemende mentaliteit

Met visie en daadkracht kunnen we het tij keren. Niet alleen om onze zorg gezond te houden, maar ook om de zorg te vernieuwen. Door zorgverleners in hun kracht te zetten, en hen de technieken en tools aan te reiken die de druk op ons zorgstelsel verminderen. Om meer mensen gelukkiger, gezonder én ouder te laten worden is een ondernemende mentaliteit nodig. En dat is precies waar Lead Healthcare voor staat. 

Wij geloven dat door persoonlijke aandacht en ondernemerschap de zorg zich van binnenuit zal blijven vernieuwen, waardoor mensen gelukkiger, gezonder en langer zullen leven. En met ondernemerschap bedoelen we: vooruitkijken, denken én doen. Zo kunnen we samen nieuwe ideeën en technologieën ontwikkelen. We pakken knelpunten aan en ontplooien initiatieven die onze zorg vernieuwen, altijd met de mens centraal. 

Eén organisatie

Dat gaat nog beter vanuit één organisatie, met één naam. Daarom gaan Medilead, Pharmalead, Interlead en LH Covid Services vanaf 21 mei 2022 verder als één merk: Lead Healthcare. Omdat we heilig geloven in kruisbestuiving tussen verschillende disciplines, over afdelingsgrenzen heen. Om elkaar te inspireren, ruimte te geven aan eigenzinnige ideeën. Nieuwe samenwerkingen en technologieën te zoeken. Dat is wat nodig is voor ondernemende zorg.

Lead Healthcare is ready to act beyond. Klaar om verwachtingen te overstijgen. Om samen die grote positieve impact te maken: een gelukkiger, gezonder en langer leven voor iedereen.