Openbare apotheek

Wij bieden openbare apotheken ondersteuning op verschillende vlakken. Ben je op zoek naar tijdelijke versterking van het vaste apotheekteam of wil je advies over het verbeteren van een van de vele processen en taken in de apotheek? Neem dan contact met ons op! 

Ter ondersteuning van het vaste apotheekteam hebben wij professionele apothekersassistenten en apothekers die inzetbaar zijn voor losse dagen of langere periodes. Daarnaast zijn onze professionals gespecialiseerd in verschillende processen en systemen. Hierdoor bieden wij ook hulp bij het verbeteren van processen en het in gebruik nemen van nieuwe systemen.

Per opdracht bekijken we welke professional(s) het beste bij de opdracht past, zo zorgen we altijd voor de perfecte match. Bel je in de ochtend, dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog versterking sturen.

Medicatiereviews
PharmaLead heeft een team van apothekersassistenten die gespecialiseerd zijn in medicatieverificatie. Deze professionals zijn snel inzetbaar en hebben veel ervaring opgedaan in eerdere opdrachten.

Beloften aan onze klanten

  1. PharmaLead heeft landelijke dekking. 
  2. Wij zijn 7 dagen per week van 7.00 tot 23.00 uur bereikbaar.
  3. Onze professionals hebben altijd de juiste AIS-kennis.
  4. Binnen 4 uur reactie op jouw vraag.
  5. Wanneer je voor 8.30 uur belt met een aanvraag, komt er vaak diezelfde dag nog een professional naar de apotheek.
Ik ga akkoord met de privacy statement