Lennart Klaassen

Lennart Klaassen

Consultant Professionals & Onboarding
T: Tel: 035 - 543 02 34

 

Wie ben je?
Mijn naam is Lennart Klaassen en ik ben 34 jaar oud. Ik woon momenteel nog in Arnhem, maar verhuis binnenkort naar Amersfoort. Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik bij PharmaLead aan de slag gegaan. Ik houd van zon, verschillende sporten, lezen en bordspellen.

Wat doe je zoal bij PharmaLead?
Viereneenhalf jaar geleden ben ik begonnen op de financiële afdeling van PharmaLead, toen ons kantoorteam nog maar uit 6 mensen bestond (waar het er nu 37 zijn)! Tijdens deze functie had ik veel contact met onze professionals. Ik merkte dat ik daar energie van kreeg en een functie ambieerde die nog meer met mensen te maken had. 

Twee jaar geleden switchte ik naar de functie ‘Consultant Professionals & Onboarding’, onderdeel van ons Service Center. Dat is een hele mond vol, maar dekt wel perfect de lading. Deze functie bestond tot dat moment niet en het mooie was dat ik er dus mijn eigen draai aan kon geven. 

We geloven dat mensen fijn van start gaan na een zachte landing wanneer ze bij PharmaLead in dienst komen. Deze periode loopt van het tekenen van het contract tot en met de eerste maand dienstverband en wordt de 'onboarding-fase' genoemd. Ik houd tijdens die periode intensief contact met nieuwe collega’s. Ik vind het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben, een goed beeld krijgen van de organisatie maar vooral ervaren of PharmaLead past in hun leven. 

Naast de groep nieuwe collega’s zijn er natuurlijk nog meer dan 300 andere zorgprofessionals in dienst bij PharmaLead die onze aandacht verdienen. Samen met het Service Center-team probeer ik alle collega’s in het werkveld zo goed mogelijk te ondersteunen, daar waar nodig.

Waaruit haal jij je werkgeluk bij PharmaLead?
De vriendin van een goede vriend van mij was in dienst bij PharmaLead als apothekersassistent en attendeerde mij op de vacature op de financiële afdeling. Ik was recent afgestudeerd en op zoek naar een leuke startersfunctie. Het enige nadeel wat ik kon bedenken was de reistijd. Deze viel inderdaad soms vies tegen, maar werd ruimschoots goedgemaakt door de fijne collega’s en de prettige werksfeer.

Ik krijg vaak terug van professionals, die hun contract bij mij komen tekenen, dat we zo persoonlijk overkomen en dat het voelt alsof ze onderdeel gaan uitmaken van een familie. Dit is natuurlijk een heel mooi compliment en zegt iets over mij, maar ook zeker over alle andere collega’s. Op zo’n moment ben ik extra trots om onderdeel van PharmaLead te zijn!