Joany Pontjodikromo

Joany Pontjodikromo

Salesmanager
T: Tel: 035 - 543 02 34



Wie ben je?
Hi! Ik ben Joany Pontjodikromo, 29 jaar oud. Ik ben geboren in Groningen, maar sinds 2018 te vinden in Amsterdam.

In 2016 heb ik mijn studie farmacie afgerond aan de RUG. Na mijn studie ben ik aan mijn eerste échte ‘grote mensen baan’ begonnen als junior consultant bij PharmaLead. Later ben ik geswitcht naar een meer commerciële functie als sales intercedent en inmiddels ben ik al bijna twee jaar accountmanager bij PharmaLead.

Naast mijn werk heb ik nog een grote passie: tennissen. Afgelopen jaar heb ik deze passie mogen combineren met mijn werk. Lead Healthcare, het moederbedrijf van PharmaLead, sponsorde een hoofdklasse tennisteam in samenwerking met de Baarnse Lawn Tennis Club. Samen met vijf getalenteerde tennissers zijn wij de strijd aangegaan. We zijn helaas geen kampioen geworden, maar hebben ons wel kunnen handhaven.

Wat doe je zoal bij PharmaLead?
In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor 400 van onze klanten. Mijn klantengroep bestaat voornamelijk uit ziekenhuisapotheken, poliklinische apotheken en instellingsapotheken.

Ik onderhoud bestaande klantrelaties en haal leuke opdrachten binnen bij nieuwe klanten. Mijn uiteindelijke doel is om niet als leverancier te worden gezien, maar als partner. Mijn kracht ligt in het duidelijk krijgen van de verwachtingen aan de klantzijde, in combinatie met het centraal stellen van de wens van onze professionals. Zo creëer ik in feite altijd de juiste match.

Waaruit haal jij je werkgeluk bij PharmaLead?
-De variatie en vrijheid in mijn functie en de mogelijkheid om mijzelf te blijven ontwikkelen
-De ontzettend leuke sfeer en gezelligheid op kantoor 
-De gedrevenheid van mijn collega’s
-De samenwerking met mijn salesteam
-De korte lijntjes die ervoor zorgen dat ik alles meekrijg
-De adrenaline die ik krijg van het snelle schakelen en oplossen van problemen
-De leuke relaties die ik heb opgebouwd met mijn klanten
-Het ontwerpen van nieuwe diensten …

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat maakt het anders dan andere bedrijven? De sfeer, de collega’s om je heen, ze zijn als een familie voor me. Dat zorgt ervoor dat ik hier nog wel eventjes zit ;)!