Detachering overige

Heb je een detacheringsaanvraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sander Couperus of Joany Pontjodikromo voor meer informatie.

PharmaLead is partner van organisaties binnen de apotheekbranche die behoeften hebben aan gespecialiseerd, kwalitatief en flexibel apotheekpersoneel. PharmaLead professionals worden onder andere ingezet in opdrachten bij: Instellingsapotheken; Bereidingsapotheken; Service Centers; ICT Dienstverleners en de Farmaceutische Industrie.

Detachering: Adhoc en planbaar
Apothekersassistenten en apothekers zijn bij ons adhoc en planbaar in te huren voor losse dagen of langere periodes. Je kunt ons bellen bij onverwachte ziekte in jouw apotheek. Bel je in de ochtend, dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog versterking sturen voor jouw apotheekteam. Heb je een planbare vraag voor versterking van jouw apotheekteam, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Zo kunnen wij de meest passende professional matchen op jouw tijdelijke personele behoefte.

Detachering: Medicatieverificatie
PharmaLead heeft een team met in medicatieverificatie gesprekken gespecialiseerde apothekersassistenten. Deze professionals zijn snel inzetbaar en nemen nuttige ervaring mee uit eerdere opdrachten.

Beloften aan onze klanten:​​​​​​​

  1. PharmaLead heeft landelijke dekking.
  2. Wij zijn 7 dagen per week van 7 tot 23 uur bereikbaar (buiten kantoortijden op het mobiele nummer van jouw Accountmanager).
  3. Onze professionals hebben altijd de juiste AIS-kennis.
  4. Binnen 4 uur reactie op jouw vraag.
  5. Wanneer je voor 8.30 uur belt met een aanvraag, komt er vaak nog diezelfde dag nog een professional naar de apotheek.