Consultancy

PharmaLead Consultancy heeft een team van apotheekconsultants met veel verschillende expertises. Zij hebben kennis over verschillende methodieken, zoals LEAN en Flow management. Doordat zij ervaring hebben met verschillende consultancytrajecten en zelf ook regelmatig werkzaam zijn in de apotheek, hebben zij een goed beeld van de diverse mogelijkheden en komen ze snel tot de beste oplossing. Of het nu de openbare-, poliklinische-, of ziekenhuisapotheek betreft. 

Succesvol projecten afronden
Elke dag verantwoordelijk voor de kwaliteit van de farmaceutische zorg en daarnaast de ambitie om dit jaar ook nog 10 projecten op te pakken? Herken je dit? Wij spreken elke dag collega’s met meer ambitie dan tijd voor hun projecten. Met als resultaat: projecten met grote impact en directe meerwaarde worden toch uitgesteld. Wij vinden dat zonde!

Wij willen je graag helpen om je projecten binnen de tijd tot een succes te maken. Door ze van A tot Z voor je uit te voeren. Onze apotheekconsultants hebben wel de farmaceutische kennis, maar worden niet afgeleid door telefoontjes en de dagdienst.

Waarom PharmaLead?

  • Onze professionals zijn onafhankelijk
  • Hoogopgeleide consultants, met veel specialistische kennis
  • Pragmatische aanpak: brengen strategie in de praktijk
  • Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.1
Consultancy

Missie en Visie
Onze professionals hebben als missie uw apotheek stress-vrij patiëntenzorg te laten leveren. Dit is in lijn met onze visie om de zorgmedewerker de gelukkigste medewerker van Nederland te maken. De stress, die vaak wordt ervaren door apotheekteams, kan vaak worden verlicht door het beter benutten van automatisering, het stroomlijnen van processen en heldere bedrijfsvoering binnen de apotheek. Naast het helpen van het (tijdelijk) aanvullen van tekorten, helpen wij om de onderliggende oorzaken aan te pakken, problemen op te lossen en te onderzoeken waar het nog beter kan.
 

Waarmee kunnen we helpen?