Bronzen FD Gazellen

PharmaLead ontvangt een Bronzen FD Gazellen

21-11-2017

Voor het tweede jaar op rij  hebben we een FD Gazellen in ontvangst mogen nemen. Van de 221 FD Gazellen in de regio Oost-Nederland (Utrecht, Gelderland, Overijssel) heeft PharmaLead dit jaar een Bronzen FD Gazellen bemachtigd, in de ranglijst van de snelst groeiende middelgrote bedrijven. Een prestatie waar we ontzettend trots op zijn. 

“Het winnen van een derde FD Gazellen en dit jaar zelfs een geweldige plek op het podium onderstreept de positie van PharmaLead binnen de apotheekbranche. We werken met een groot team kwalitatieve professionals, die we middels een ontwikkeltraject desgewenst verder opleiden. Door aandachtig te luisteren naar zowel de wensen van de klanten als onze professionals, zijn we in staat om beide groepen de ondersteuning te bieden die zij verdienen. Gedurende het 10-jarig bestaan is PharmaLead uitgegroeid tot de flexibele schil van de apotheekbranche. Met als resultaat een toenemende vraag naar onze dienstverlening bij zowel bestaande als nieuwe klanten.” aldus David van Hartskamp, directeur en oprichter PharmaLead. 

In totaal werden er dit jaar 755 FD Gazellen in Nederland uitgereikt in vier regio’s en in drie verschillende categorieën: klein, middelgroot en groot.

fdgazellen-pharmalead

Alle prijswinnaars van de FD Gazellen in de regio Oost-Nederland (photo-credits: Sander Nieuwenhuys).